Krifa mail

Skriv til os – Vi står klar til at hjælpe dig – Henvend dig her – Krifa

Skriv til os – Vi står klar til at hjælpe dig – Henvend dig her

Mangler du hjælp? Vi vil rigtig gerne hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til Krifa. Skriv til os via formularen her, eller kontakt os på +45 7227 7227.

Kontakt os | Krifa

I Krifa har vi lange åbningstider, fordi vi gerne være der for dig, når du har brug for det. Ring 7227 7227 alle hverdage 7-18.

Kontakt Krifa A-kasse – Se her hvornår du kan ringe til os!

I Krifa har vi lange åbningstider, fordi vi gerne vil være der for dig, når du har brug for det. Derfor kan du ringe til os på 7227 7227 alle hverdage …

Find Krifas telefoniske åbningstider og se hvornår, du nemmest kan kontakte Krifa A-kasse med spørgsmål om a-kasse og fagforening. Se mere her!

Specialistcentre – Kristelig A-kasse og Fagforening – Krifa

Specialistcentre – Kristelig A-kasse og Fagforening – Se her!

Har du som advokat, anden fagforening eller offentlig myndighed brug at sende dokumenter til Krifa, så brug denne mailadresse: sikkermail@krifa.dk …

Få juridisk rådgivning om din jobsituation på et af Krifas Specialistcentre. Vi ligger i Aarhus, Kolding og København. Kontakt os i dag for juridisk hjælp. Se her!

Find din lokale Krifa – Find vores adresser og telefonnumre her!

Krifa har afdelinger i hele landet. Find adresse og telefonnummer på din lokale Krifa afdeling og kontakt os for en snak om a-kasse og fagforening.

Krifa har afdelinger i hele landet. Find adresse og telefonnummer på din lokale Krifa afdeling og kontakt os for en snak om a-kasse og fagforening. Se mere her!

Find og kontakt vores medarbejdere her – Krifa

Medarbejder – Find og kontakt vores medarbejdere her

Her finder du kontaktoplysninger på vores medarbejdere på hovedkontoret og ledere rundt i vores mange centre. Leder du efter din lokale Krifa?

Har du spørgsmål til en bestemt afdeling eller medarbejder? Alle vores medarbejdere står klar til at besvare dine spørgsmål. Find kontaktoplysningerne her.

Krifa Kolding – Kontakt os for a-kasse og fagforening – Se her!

Kontoret er åbent efter aftale. Du kan ringe og booke tid på 7227 7227 alle hverdage fra 7-18. Vi glæder os til at høre fra dig! Krifa Merkurvej 21

Få rådgivning om jobsøgning, dagpenge og meget mere af vores jobkonsulenter hos Krifa Kolding. Find vores adresse og åbningstider her og kontakt os i dag!

Om Mit Krifa – Selvbetjening på Krifa.dk

I Krifa vil vi gerne give dig god arbejdslyst, uanset om du er i job eller jobsøgende. På Mit Krifa har vi derfor gjort det nemt for dig at klare en masse …

På Mit Krifa har vi derfor gjort det nemt for dig at klare en masse ting online.

Administrationen i Krifa – Læs om Krifas administrative struktur …

Administrationen i Krifa – Læs om Krifas administrative struktur her

Direktionen er Krifas øverste administrative ledelse. Preben Jørgensen. Adm. Direktør. Preben R. Jørgensen Tlf: 2544 4063. Mail: prj@krifa.dk.

Krifa er delt op i en politisk og administrativ struktur, og har ca. 750 medarbejdere. Læs beskrivelsen af administrationen og den administrative struktur her.

Krifa København – Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os her!

Parkering. Krifa har parkeringspladser inde i gården ved nr 18. Se efter Krifas logo. Her kan du parkere hele dagen uden parkeringstilladelse. På øvrige P …

Besøg din lokale a-kasse og fagforening i København. Her står vi klar til at hjælpe og rådgive dig om din jobsituation. Se mere her!

Keywords: krifa mail