Pas godt på din bil og forlæng dens levetid

Ejer du en bil, vil du højst sandsynligt gerne passe godt på den. En bil er en stor investering, så det er der ikke noget at sige til. Passer du godt på din bil, kan du endda være med til at forlænge dens levetid. Men hvordan passer du bedst muligt på din bil?

Husk at rengøre den indvendigt og udvendigt

Først og fremmest er det vigtigt, at du husker at rengøre din bil både indvendigt og udvendigt regelmæssigt. Ønsker du ikke at vaske din bil i hånden, kan du køre forbi en vaskehal, der klarer arbejdet for dig. 

Du kan ydermere betale for at få andre til at rengøre din bil indvendigt, hvis du har lyst til det. Husk at rengøre bilen over det hele. Når først din bil er skinnende ren, kommer dine originale BMW fælge rigtig til sin ret.

Sørg for et regelmæssigt serviceeftersyn af din bil

En anden ting, som du skal sørge for, er jævnligt at tage din bil til et serviceeftersyn. Til et serviceeftersyn har mekanikeren en chance for at finde ud af, om der er nogen problemer, før de opstår eller gør mere skade. 

Der vil blive tjekket alt lige fra bremseklodserne til bremsevæsken, styretøjet, koblingen og så videre. Herved kan du være tryg ved bilens sikkerhed. Med et serviceeftersyn fra tid til anden kan du altså passe godt på din bil, mens det på samme tid også gavner din egen sikkerhed. Derfor bør du huske at gøre dette.